Ενημέρωση συμπολιτών μας σχετικά με την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού της 20ης Μαΐου 2020

Και πάλι ειδική συνεδρίαση. Μονοθεματική. Λες και δεν υπάρχουν θέματα προς επίλυση, προς συζήτηση, προς διαφωνίες και συμφωνίες.  Αν δεν υπήρχε και η εκ του νόμου προβλεπόμενη κατ’ ελάχιστον μία τακτική συνεδρίαση τον μήνα του Δημοτικού Συμβουλίου, πολύ αμφιβάλλουμε αν θα τα λέγαμε έστω και μια φορά τον χρόνο.

Και πάλι νούμερα ατάκτως ερριμμένα για την έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2019 του Δήμου μας. Λες και δεν ζήσαμε την αλήθεια που υπάρχει πίσω απ’ τα νούμερα που μας έφεραν προς ψήφιση.

Και πάλι η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε για τα θέματα που δεν έρχονται προς συζήτηση, για τις προτάσεις μας για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω κορωνοϊού που επιδεικτικά αγνοεί ο δήμαρχος, για τις μη απαντήσεις και τη μη χορήγηση εγγράφων που ζητάμε στο πλαίσιο του ρόλου μας, για τη διακοπή των ομιλητών που δεν χαϊδεύουν τα αυτιά της δημοτικής αρχής και τους αλαζονικούς χαρακτηρισμούς των διοικούντων με χαμένη ψυχραιμία.

Καταψηφίσαμε τον οικονομικό απολογισμό.Θα μπορούσατε να γνωρίζετε αναλυτικά όλους τους λόγους και όλα τα επιχειρήματα, αν η δημοτική αρχή δεν αντιστεκόταν στην απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων. Για τα ελλειπή στοιχεία, τις ανεφάρμοστες οικονομικές πολιτικές, τις εμμονές σε λάθος επιλογές, τον εγκλωβισμό σε μια λογιστική απεικόνιση της πραγματικότητας κ.ά….. Ποιος φοβάται άραγε την άμεση ενημέρωσή σας;

Καταψηφίσαμε και καταψηφίζουμε τις διαδικασίες που προσβάλλουν τη δημοκρατία.

Για τους «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού»
Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη

Ενημέρωση συμπολιτών μας σχετικά με την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 20ης Μαΐου 2020

 

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος