Λίγα λόγια για εμένα

Γεννήθηκα το 1978 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και τελείωσα το Σχολείο.
Από το 2004 έως και σήμερα κατοικώ στην Δάφνη-Υμηττό.
Αποφοίτησα το 2001 από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ το 2007 μου απονεμήθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών».
Ήμουν μόνιμος καθηγητής πληροφορικής από το 2004 μέχρι και το 2018. Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα σε διάφορα σχολεία τόσο της Πρωτοβάθμια όσο και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευση.
Το 2017-2018 υπηρέτησα ως αποσπασμένος στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος βοηθώντας στην μετάβαση της στις νέες της εγκαταστάσεις στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).
Το Νοέμβριο του 2018 μετατάχθηκα στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε θέση πληροφορικής (Γενική Διεύθυνση Δημόσιων Οργανώσεων, Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Καινοτομίας, Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών) όπου και υπηρετώ μέχρι σήμερα.

Διατηρώ μία ιστοσελίδα σε moodle, στην οποία και έμπαιναν οι μαθητές μου στο δημοτικό. http://sch.androul.com Εκεί δάσκαλοι πληροφορικής και μαθητές μπορούν να δουν το μάθημα της ημέρας και γενικά όλο το υλικό του μαθήματος. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της πληροφορικής.Ειδικά οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ΄δημοτικού μπορούν να κάνουν αρκετά τεστ αξιολόγησης. Η ιστοσελίδα αυτή έχει σταματήσει να ενημερώνεται, μια και έχω αποχωρήσει οριστικά από την δημόσια εκπαίδευση, όμως θα παραμείνει στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για όσο ακόμα είναι χρήσιμη.
Η ιστοσελίδα μου http://sch.androul.com (http:/androul.mysch.gr) κατέλαβε την 1η θέση στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2017 στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπ/κων για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη».
Τη σχολική χρονιά 2014-2015 μαζί με μαθητές μου στο 89ο Δ.Σ. Αθηνών συμμετείχαμε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτική Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και καταλάβαμε την έβδομη θέση στον πανελλήνιο τελικό.
https://youtu.be/JczQSoKkfdg

Για σχόλια-παρατηρήσεις, επικοινωνήστε:
e-mail: androul (at) gmail.com
Facebook: facebook.com/androul
Twitter: twitter.com/aandroul
Instagram: instagram.com/andrandroul/
LinledIn: linkedin.com/in/Andreas-Androulakis
Youtube: youtube.com/andreas androulakis
Ιστοσελίδα: androul.com
Τηλε-εκπαίδευση: sch.androul.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.