Ενημέρωση συμπολιτών μας σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού της 30ης Οκτωβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»! 9:30μμ η ώρα έναρξης και του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, σε αντίθεση με την αποδοχή του αιτήματος, από την πρώτη συνεδρίαση, να μην ξεκινάμε τις συνεδριάσεις σε ώρες … «κοινής ησυχίας».
ΘΕΣΑΜΕ ζητήματα νομικά/διαδικαστικά που πλήττουν το κύρος, νομικό και ηθικό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ερωτήματα και έγγραφα που κατατίθενται στη Διοίκηση, φαίνεται να επιχειρείται να αποσιωπηθούν
ΕΓΕΙΡΑΜΕ αμφιβολίες για τη νομιμότητα αποφάσεων, όπως συνθέσεις επιτροπών, ανακριβής αποτύπωση στα πρακτικά αποφάσεων οργάνων, επικαλύψεις μη σύννομων διαδικασιών κ.ά.
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, από όπου εκλέγονται οι εκπρόσωποί μας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και της οποίας ακόμα περιμένουμε τη θέση της για νομικά και νομοθετικά ατοπήματα.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ τη διεύρυνση της επιτροπής παροχής χρηματικού βοηθήματος (ΕΝΔΕΙΑ), πρόταση που σύσσωμη καταψήφισε η παράταξη του Δημάρχου (θυμίζουμε ότι μετά τις συμπράξεις με κ. Γιαννακούρα και κ. Αναστασόπουλο η παράταξη έχει 17 δημοτικούς συμβούλους στο σύνολο των 33).
ΕΠΙΜΕΙΝΑΜΕ στη μη ψήφιση εισηγήσεων, που δεν συνοδεύονται από επαρκή στοιχεία, ώστε να υπάρχει διαφάνεια ως προς το τι ψηφίζουμε.
ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ότι πολιτική και διοίκηση ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ είναι επικίνδυνες. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και τα διαλαμβανόμενα στον Δήμο μας και να διαμορφώνουν οι ίδιοι άποψη! είναι για να δίνει λύσεις!

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού»
Η επικεφαλής

Όλγα Χριστινάκη

https://politessekinisi.gr/enimerosi-sympoliton-mas-schetika-me-t-2/

 

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος