Όλγα Χριστινάκη: «Ευκαιρία να κρίνουμε τα νέα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής»

Μήνυμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 της Όλγας Χριστινάκη, υποψήφιας Δημάρχου Δάφνη-Υμηττού με τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Αυτοδιοικητικό Βήμα” :

“Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,

Η προεκλογική περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας, είναι η ευκαιρία που έχουμε να κρίνουμε και να επιλέξουμε ποια επιθυμούμε να είναι η επόμενη δημοτική αρχή του τόπου μας και ποια πρόσωπα θέλουμε να μας εκπροσωπούν, ποια πρόσωπα θα εμπιστευτούμε για να δώσουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα ζητήματα του δήμου.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού, σας καλώ να γνωρίσετε τους υποψηφίους, να μελετήσετε τα προγράμματα, να διασταυρώσετε τη συνέπεια λόγων και έργων όσων ζητούν την ψήφο σας και να επιλέξετε με γνώμονα το καλό της πόλης μας.

Σας καλώ να μετέχετε με την κρίση σας, με την κριτική σας, με την εμπειρία σας, με τις απόψεις σας στον δημόσιο διάλογο και να καθορίσετε εσείς το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η παράταξή μας, με τη συνέπεια και τη δυναμικότητα που τη διακρίνει, ζητά την εμπιστοσύνη σας, ώστε η επόμενη ημέρα για τον δήμο μας να βρει την πόλη μας πιο όμορφη, πιο νοικοκυρεμένη, πιο καθαρή, πιο ασφαλής, πιο φιλική, πιο έξυπνη, πιο συμμετοχική.

Άνθρωποι με ιδέες, με γνώσεις, με ήθος, άνθρωποι που έχετε δει στις γειτονιές, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, σε κάθε σημείο της πόλης μας, απαρτίζουμε έναν εξαιρετικό συνδυασμό, που ξέρει τα προβλήματα και ξέρει και τις λύσεις.

Με θέληση και γνώση, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας και να διοικήσουμε με ευθύνη και αγάπη τον δήμο μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε όλοι μαζί την αρχή, στις 8 Οκτωβρίου.”

 

Δείτε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος