Με παλμό και ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η χθεσινή δεύτερη, μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, συνέλευση των Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού.

Η επικεφαλής της παράταξης Όλγα Χριστινάκη έκανε μια αναλυτική αποτίμηση της έως τώρα δημοτικής περιόδου, καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα του τρόπου διοίκησης της δημοτικής αρχής και παρουσιάζοντας τις θέσεις και τη στάση που τηρεί η δημοτική μας παράταξη. Τον λόγο έλαβαν μέλη και φίλοι και έθεσαν ερωτήματα, προβληματισμούς και ιδέες.

Η συνέλευση, σε συνέχεια του δυναμικού στίγματος που έχει δώσει η παράταξή μας, αποφάσισε τη στήριξη της προσπάθειας για ακόμα ευρύτερο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και τρόπους ενεργοποίησης των σχηματισθέντων ομάδων εργασίας, οι οποίες έχουν αναλάβει την οργάνωση επιμέρους τομέων και θεμάτων. Αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών σε συγκεκριμένα προβλήματα και θέματα και η διαρκής ανατροφοδότηση της ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

 

Ως παράταξη επιλέξαμε, αντί μιας εθιμοτυπικής εκδήλωσης, να εστιάσουμε στον ουσιαστικό διάλογο και την αλληλοενημέρωση, γι αυτό και η δική μας πρωτοχρονιάτικη πίτα έγινε στο πλαίσιο της συνέλευσής μας, συμβολίζοντας το μοίρασμα των ίδιων αξιών και των ίδιων οραμάτων με τα μέλη και τους φίλους μας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και για τη δύναμη που μας δίνετε…

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος