Τα μεγάλα λόγια δεν στεγάζουν τα νήπια!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δυστυχώς, η έναρξη της σχολικής χρονιάς σημαδεύτηκε από τα αντιφατικά λόγια και έργα του νέου Δημάρχου και μέχρι πριν λίγες ημέρες Αντιδημάρχου κ. Μπινίσκου! Περιχαρής απηύθυνε χαιρετισμούς σε αγιασμούς σχολείων, αμελώντας, όμως, να ζητήσει, έστω από ευθιξία, μία συγγνώμη! Συγγνώμη στα προνήπια και νήπια που δεν έχουν αίθουσα να μπουν και καρέκλα να κάτσουν, στους γονείς τους, στους εκπαιδευτικούς, στις σχολικές κοινότητες που ξαφνικά και χωρίς καμία διαβούλευση ή προεργασία βρέθηκαν να φιλοξενούν άλλα σχολεία και παιδιά εκτός της περιφέρειάς τους. Και όλα αυτά, εξαιτίας της κωλυσιεργίας και της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος μας έχει ενταχθεί στην υποχρεωτική δίχρονη εκπαίδευση από τον Φεβρουάριο (ενώ ήδη ένα χρόνο πριν ήξερε ότι θα έρθει η σειρά του) και, όπως αποδείχθηκε, δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την εξαίρεσή του. Ωστόσο, δεν έκανε καμία ενέργεια προετοιμασίας για τις κτιριακές υποδομές, με αποτέλεσμα σήμερα, μετά το πρώτο κουδούνι, τα νήπια και προνήπια να μην είναι στις τάξεις τους και σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία, να ξεκινάνε με εντάσεις. Προχειρότητα, αδιαφορία, ωχαδερφισμός, κουκούλωμα του προβλήματος και μια κοροϊδία ότι όλα θα γίνουν! Κατά τ’ άλλα, ευχές και υποσχέσεις στο μικρόφωνο!

Η Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Κίνηση» οφείλουμε να αναδείξουμε το πρόβλημα. Απαιτούμε την άμεση επίλυσή του, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε σχολείου. Και, τουλάχιστον, η Διοίκηση, ας πάρει το μάθημά της, μέρα που είναι!
Η σημερινή φωτογραφία από αίθουσα που υποδέχθηκε 4χρονα παιδιά του Δήμου μας, πιο εύγλωττη από εμάς…

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού»
Η επικεφαλής

Όλγα Χριστινάκη

https://politessekinisi.gr/ta-megala-logia-den-stegazoyn-ta-nipia/

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος