Ανακοίνωση σχετικά με τις Δημαιρεσίες στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού

Στις δημαιρεσίες που έγιναν, κατά τα προβλεπόμενα, την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, προέκυψε αλλαγή προεδρείου δημοτικού συμβουλίου.
Από την παράταξή μας, προτείναμε ομοφώνως και ψηφίσθηκε ως νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου ο Ανδρέας Ανδρουλάκης, στον οποίο ευχόμαστε καλή θητεία και να συνεχίσει επαξίως την πολύ καλή παρουσία του προηγούμενου γραμματέα και δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας, Κώστα Αντωνιάδη.
Στην οικονομική επιτροπή θα εξακολουθήσει να μας εκπροσωπεί ο Ερρίκος Μαργαρίτης με αναπληρωτή του τον Γιώργο Μπόκαρη και στην επιτροπή ποιότητας ζωής ο Ανδρέας Ανδρουλάκης με αναπληρωτή του τον Κώστα Αντωνιάδη.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στις προηγούμενες δημαιρεσίες, στην αρχή της θητείας μας, είχαμε ψηφίσει θετικά τον προτεινόμενο από την παράταξη του δημάρχου πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα, μετά από δύο έτη που, δυστυχώς, η διοίκηση, μας έχει δώσει επανειλημμένως αιτίες και αφορμές να διαμαρτυρηθούμε για μη τήρηση της νομιμότητας και της δεοντολογίας και κανέναν από τους 17 συμβούλους της πλειοψηφίας να μην έχει διαχωρίσει ουσιαστικά τη θέση του, δεν δώσαμε, ως παράταξη, θετική ψήφο στον προτεινόμενο για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
Με αφορμή τη σημερινή θεσμική διαδικασία, δηλώνουμε ότι ως παράταξη εξακολουθούμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους δημότες μας και πως το κρασί μας παραμένει ανέρωτο. Δηλώνουμε, επίσης, ότι είμαστε παρόντες στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου μας και ότι για εμάς το ζήτημα της ΠΥΡΚΑΛ είναι κόκκινη γραμμή.
Για τους Πολίτες σε Κίνηση
Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ηλίας Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης
https://politessekinisi.gr/anakoinosi-dhmairesies/

 

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος