Ανακοίνωση από Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού για Δημοτικό συμβούλιο μετά την κακοκαιρία “Ελπίδα”

Θα ήταν, ίσως, αστείο αν δεν υπήρχαν ακόμα και τώρα, 4η ημέρα από τον χιονιά, συνδημότες μας εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και χωρίς ρεύμα!

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου υπήρξε αποκαλυπτήρια για την ανικανότητα, την αυταρέσκεια, την υπεροψία και, κυρίως, την επιλογή της δημοτικής αρχής να εγκαταλείψει τους κατοίκους της περιοχής μας στην τύχη τους. Χιόνι είναι, που θα πάει, θα λιώσει!

Σε ένα κρεσέντο αυτοϊκανοποίησης επιδόθηκαν δήμαρχος και αντιδήμαρχοι χθες, αλληλοσυγχαιρόμενοι  και αλληλοκαλυπτόμενοι. Καμία επίγνωση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας, εξαιτίας της χρόνιας αδιαφορίας τους και της ενασχόλησής τους μόνο με την αυτοπροβολή τους. Πολύ ικανοποιημένοι δήλωσαν, κωφεύοντας στη δικαιολογημένη αγανάκτηση των συμπολιτών μας.

Ο δήμαρχος και οι επτά αντιδήμαρχοι πουλάνε παραμύθι, εμπαίζοντας τους πολίτες. Συσκέψεις, λέει, επί συσκέψεων, μεταξύ τους, που οδήγησαν σε παταγώδη αποτυχία.

Πάνω από δώδεκα τόνους αλάτι, λέει, έριξαν. Μηχανήματα καθάριζαν, λέει, συνεχώς τους δρόμους και οι κεντρικές αρτηρίες, λέει, δεν έκλεισαν καθόλου. Αλλεπάλληλες επικοινωνίες, λέει, για την αποκατάσταση της ρευματοδότησης και λίγες οικογένειες με κομμένο ρεύμα μέχρι σήμερα. 30 από τα 90 επείγοντα περιστατικά που είχε να διαχειριστεί αντιδήμαρχος επέλυσε 3 μέρες μετά και αυτό ήταν, λέει, επιτυχία. Η πρόσβαση προς το Μετρό Δάφνης καθαρίστηκε απόγευμα Τετάρτης και αυτό ήταν, λέει, επιτυχία. Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, λέει, για να αποζημιωθεί συμπολίτης μας για το δέντρο που έσπασε το αυτοκίνητό της στα περσινά χιόνια, παρόλο που αποδείχθηκε περίτρανα ότι από δική τους υπαιτιότητα έχει περάσει σχεδόν ένα έτος, και το λένε την ώρα που για δεύτερη χρονιά σπασμένα δέντρα και κλαριά είναι παντού στους δρόμους και στις γειτονιές μας! Όσο για τους αστέγους και τα αδέσποτα, στο έλεος της επικοινωνιακής πολιτικής τους.

Βυθίζουν τον δήμο στην απάθεια και την αδιαφορία τους, εγκλωβισμένοι στον ναρκισσισμό τους! Ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν ή μας δουλεύουν κανονικότατα; Νομίζουν! Μας κατηγόρησαν για αντιπολίτευση. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους δημότες μας, κοντά στους αδύναμους, κοντά στους αδικημένους!

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε τη χθεσινή συνεδρίαση.


Για τους Πολίτες σε Κίνηση
Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ηλίας Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

 

 

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος