Πολίτες σε Κίνηση – Εκδήλωση κοπής Πίτας 2023 (Φωτογραφικό υλικό)

Οι Πολίτες σε Κίνηση, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και η επικεφαλής Όλγα Χριστινάκη ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην κοπή της πίτας μας, στο φιλόξενο, αλλά μικρό για την περίπτωσή μας, όπως αποδείχθηκε, booking hill.

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου και, κυρίως, το εξαιρετικά ζεστό και αισιόδοξο κλίμα που επικράτησε, μας δίνει μεγάλη δύναμη για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Αν και για εμάς, δεν πέρασε ούτε μία μέρα τα τελευταία 3,5 χρόνια, χωρίς αγώνα και αγωνία για την πορεία του Δήμου μας – και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, για να φέρουμε μια νέα πνοή δημοκρατίας και δημιουργίας, συνεχίζουμε για όλους!

Μαζί μας ήταν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιοι στον νότιο τομέα, κ. Νίκος Παππάς, κ. Γιάννης Μουζάλας, κ. Γιάννης Μπαλάφας και κ. Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και επίσης υποψήφιος στον νότιο τομέα, κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Δύναμη Ζωής, κ. Χρίστος Καραμάνος, ο πρ. δήμαρχος Υμηττού και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αργιανάς, ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Πόλη Φωτεινή», κ. Γιώργος Δαουλάρης, κ. Δημήτρης Τσούτσουρας και κ. Ρόη Ρούσσου, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Υμηττού, κ. Παναγιώτης Ρίζος και κ. Γιάννης Σαράντης, η Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Όμιλου Υμηττού, κ. Λένα Ρούσσου, η Πρόεδρος της Πολιτιστικής και Μορφωτικής Κίνησης Δάφνης, κ. Παρασκευή Τσιμπράκη, η Πρόεδρος του παραρτήματος Δάφνης της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, κ. Χαρά Βιδάλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Δάφνης Υμηττού, κ. Δήμος Ψωφάκης, ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Προμηθέας Δάφνης, κ. Κώστας Τρουπής, ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Ομίλου ΑΜΥΝΤΑ, κ. Ηλίας Νικητάκης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Σκορίνης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Γιάννης Βουλγαράκης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιοι βουλευτές στον νότιο τομέα, κ. Στέφανος Τζουμάκας, Μαρία Καραμεσίνη και η επίσης υποψήφια βουλεύτρια, κ. Αγγελική Δουβή, ο πρ. επικεφαλής της παράταξής μας, κ. Μπάμπης Αλεξάτος, η επικεφαλής και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής», κ. Άννα Παραγυιού και κ. Σπύρος Αλεξόπουλος, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΜΕΤΕΧΩ» του δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Γιάννα Κωνσταντίνου, συντονιστές και μέλη της Νομαρχιακής και των Ο.Μ. Δάφνης Υμηττού, Ηλιούπολης, Βύρωνα, Καισαριανής, Αγίου Δημητρίου, εκπρόσωποι εθελοντικών σωματείων και συλλόγων της πόλης μας και πολλοί πολλοί ενεργοί πολίτες. Το φλουρί κέρδισε η κα Αθηνά Δεληκωνσταντίνου.

Ήταν μια «ζεστή» βραδιά, που προμηνύει ότι έρχεται «καλοκαιριά»!!

Ομιλίες Εκδήλωσης

Φωτογραφικό υλικό

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος