ΑρχικήΠολίτες σε κίνηση Δάφνης - ΥμηττούΔάφνη-Υμηττός

Σε χθεσινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα πήρε θέση για την ΠΥΡΚΑΛ

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα σχετικά με με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα δηλώνει την αντίθεσή του στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης και της εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την τσιμεντοποίηση της ΠΥΡΚΑΛ και την μεταφορά των υπουργείων, την μεταφορά των υπηρεσιών του Πρωθυπουργικού γραφείου και των εποπτευόμενων φορέων και ζητά να μετατραπεί ο χώρος που σήμερα καταλαμβάνουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αποκλειστικά σε πάρκο ζωής και ανάσας για ολόκληρη την περιοχή. 

Να μην τσιμεντοποιηθεί η έκταση των 180 στρεμμάτων και να δημιουργηθεί πάρκο αναψυχής για την κάλυψη των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών αναγκών των κατοίκων του Υμηττού και της ευρύτερης περιοχής.

Να ληφθούν υπόψιν οι απόψεις και οι ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής και να προστατευθεί η Ελληνική Αμυντική βιομηχανία και οι εργαζόμενοί της με συγκεκριμένο σχέδιο για την μεταφορά των ελληνικών αμυντικών συστημάτων.

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη