Ώρα ΠΥΡΚΑΛ, Δευτέρα 12/9/22 21.00 Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού

 

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 ορίστηκε Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα συζήτησης την ΠΥΡΚΑΛ και τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου-Τσιμεντούπολη στην καρδιά του Δήμου μας. Οι πιέσεις της αντιπολίτευσης για έγκαιρη συζήτηση και ενημέρωση των πολιτών, από τον χρόνο της εξαγγελίας έως και σήμερα, προσπεράστηκαν τεχνηέντως από τη δημοτική αρχή. Δυστυχώς για αυτούς, όμως, είναι υποχρεωμένοι από το κοινό αίτημα της αντιπολίτευσης να έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια. Ωστόσο, παρά την έγγραφη επισήμανσή μας, ότι η συνεδρίαση θα πρέπει να οριστεί σε ώρα απογευματινή και σε χώρο ικανό, με όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε αυτή πολίτες και φορείς η διοίκηση του Δήμου επέλεξε και πάλι να δημιουργήσει προβλήματα. Στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να μην έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια των πολιτών, επέμειναν στον ορισμό της συνεδρίασης στον περιορισμένο χώρο της αίθουσας των δημοτικών συμβουλίων στον 2ο όροφο του πρ. Δημαρχείου Υμηττού και με ώρα έναρξης την 9η βραδινή! Προφανώς και αυτό που φοβούνται είναι οι πολίτες. Προφανώς και οι πολίτες πρέπει να δώσουν την απάντησή τους το βράδυ της Δευτέρας. Καλούμε κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη, τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα, σε όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, σε όσους αποτιμούν το μέλλον της περιοχής μας και των παιδιών μας σε κέρδη από τσιμέντα….
Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αποκλείσει από τη διαβούλευση τους πολίτες θα πέσει στο κενό, γιατί η φωνή των πολιτών δεν κλείνεται σε προθεσμίες, γιατί η φωνή των πολιτών δεν κλείνεται!
Για τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού
Η επικεφαλής & δημοτική σύμβουλος
Ολγα Χριστινάκη
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την υπό διαβούλευση, εν μέσω του θέρους, Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Υπουργούπολης στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος