Σταυροί προτίμησης για Δημοτικές εκλογές δήμου Δάφνης-Υμηττού 2019

Για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 πατήστε εδώ

Δημοτικές εκλογές 2019

Για το Δήμο Δάφνης – Υμηττού θα υπάρχουν 2 ξεχωριστά ψηφοδέλτια, ένα για το δημοτικό συμβούλιο και ένα για το κοινοτικό συμβούλιο.
Στον υποψήφιο Δήμαρχο δεν βάζουμε σταυρό προτίμησης.

Οι δημότες Δάφνης:
α. Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως τρεις σταυρούς για τη δημοτική  κοινότητα Δάφνης (δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης) και έως ένα σταυρό για τη δημοτική κοινότητα Υμηττού (δημοτικοί σύμβουλοι Υμηττού).
β. Στο κοινοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως δύο σταυρούς για το κοινοτικό συμβούλιο Δάφνης (κοινοτικοί σύμβουλοι Δάφνης).

Οι δημότες Υμηττού:
α. Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως τρεις σταυρούς για τη δημοτική  κοινότητα Υμηττού (δημοτικοί σύμβουλοι Υμηττού) και έως 1 σταυρό για τη δημοτική κοινότητα Δάφνης (δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης).
β. Στο κοινοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως δύο σταυρούς για το κοινοτικό συμβούλιο Υμηττού (κοινοτικοί Σύμβουλοι Υμηττού).

Πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού – Δημοτικές Εκλογές 2019

Ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων – και συνακόλουθα ο αριθμός των εδρών του Δ.Σ. ανά Δημοτική Ενότητα – για τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού, παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  
Δήμος Μόνιμος Πληθυσμός Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ 33.628 33 22
α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ 22.913 22 11
β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΜΗΤΤΟΥ 10.715 11 11

Που ψηφίζω Δάφνη – Υμηττό;

Για να μάθετε που ψηφίζετε στην Δάφνη και στον Υμηττό επισκεφθείτε τον παρακάτω δικτυακό τόπο του υπουργείου εσωτερικών: http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

Δημοτικό Συμβούλιο, Κοινοτικά Συμβούλια και επιτροπές Δάφνης-Υμηττού (Δημοτικές εκλογές 2019)

Δείτε εδώ το δημοτικό συμβούλιο, τα κοινοτικά συμβούλια και τις επιτροπές του δήμου Δάφνης-Υμηττού μετά τις δημοτικές εκλογές 2019

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος