10.500 ή 5.800 € για να παίζουν μεγάφωνα με μουσική-κονσέρβα σε 4 πλατείες του Δήμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε την εισήγηση για την αυριανή συνεδρίαση του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου μας, που ζητά την ψήφιση ποσού 10.500 ευρώ για τη μουσική-κονσέρβα που ήδη παίζεται από μεγάφωνα σε 4 πλατείες του Δήμου μας! Προφανώς και όλοι θέλουμε μια τόνωση της εορταστικής διάθεσης, χωρίς να ριψοκινδυνεύουμε, βεβαίως, την πρόκληση συνωστισμού, αλλά το ποσό που καλούμαστε να ψηφίσουμε μας άφησε εμβρόντητους.

10.500 ευρώ για να παίζουν μεγάφωνα με μουσική-κονσέρβα σε 4 πλατείες του Δήμου, την ώρα που δεν έχει δοθεί ακόμη η οικονομική ενίσχυση ψίχουλα (επίδομα ΕΝΔΕΙΑ) για το έτος 2019, ύψους 120 ευρώ εφάπαξ σε 121 συμπολίτες μας που βρίσκονται σε απόλυτη ανάγκη, την ώρα που η πανδημία έχει χτυπήσει την καρδιά της οικονομίας και του κάθε νοικοκυριού, την ώρα που η πόλη βρίθει προβλημάτων, την ώρα που ακόμα περιμένουμε την αξιοποίηση ή επιστροφή των 20.000 ευρώ για τις περσινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ΔΕΝ έγιναν και όμως τις πληρώσανε οι δημότες, την ώρα που ήδη έχει εγκριθεί για την αγορά και την τοποθέτηση-αποξίλωση εορταστικού διάκοσμου ποσό 47.600 ευρώ, την ώρα που μαθητές των σχολείων μας δίνουν μια άνιση μάχη με την τηλεκπαίδευση γιατί Πολιτεία και Δήμος δεν βλέπουν τις ελλείψεις σε εξοπλισμό, την ώρα που πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα σωματεία της πόλης μας δεν λαμβάνουν την επιχορήγηση που θα έπρεπε, την ώρα, την ώρα, την ώρα…..

Θεωρούμε ότι το ποσό είναι εμφανώς αναντίστοιχο με την παροχή και καλούμε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού να αναθεωρήσουν την οπτική τους. Καλούμε όλα τα μέλη του Οργανισμού και όλες τις παρατάξεις να καταγγείλουν το συγκεκριμένο ποσό που έρχεται προς ψήφιση και να δοθεί αυτό σε πραγματικές και διαρκείς ανάγκες!

Για τους Πολίτες σε Κίνηση
Η επικεφαλής Όλγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

 

Επικαιροποίηση ανάρτησης:

Και μόλις αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την ιλαροτραγωδία και μόλις διαμαρτυρηθήκαμε για το ποσό και μόλις ανεβάσαμε ανάρτηση, ήρθε νέα εισήγηση ως ορθή επανάληψη που διορθώνει το ποσό σε 5.800 ευρώ. Θα πρέπει συγκριτικά δηλαδή να μας φανεί μικρό τώρα το ποσό αυτό;;; Επίσης, σε ένα μόνο θέμα, που έχει η αυριανή συνεδρίαση, είχαν κάνει λάθος στο ποσό, που είναι το βασικό προς ψήφιση στοιχείο και όλως τυχαίως μας το έστειλαν διορθωμένο αφού αντιδράσαμε;

 

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος