Ενώ ξέρουμε ότι το παραμύθι είναι γεμάτο δράκους, περιμένουμε να ακούσουμε πόσοι είναι συνολικά για να αρχίσουμε να τους πολεμάμε….

Ενώ ξέρουμε ότι το παραμύθι είναι γεμάτο δράκους, περιμένουμε να ακούσουμε πόσοι είναι συνολικά για να αρχίσουμε να τους πολεμάμε….
Να γίνει η ΠΥΡΚΑΛ πάρκο πολιτισμού και Αθλητισμού,
ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΠΟΛΗ
 
Την Τετάρτη 31 Μαρτίου ο Δήμαρχος ( ; ) Δάφνης Υμηττού «έριξε», ως «κεραυνό εν αιθρία», στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μετεγκατάσταση της ΠΥΡΚΑΛ επικαλούμενος πρωτόλειο κυβερνητικό σχέδιο και προοπτική αναβάθμισης της περιοχής. 3 μέρες αργότερα, το Σάββατο 3 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός, συνοδεία Υπουργών και άλλων ανώτατων κυβερνητικών στελεχών, παρουσίασαν σε πανηγυρική εκδήλωση εντός του χώρου της ΠΥΡΚΑΛ τη μετεγκατάσταση της ΕΑΣ-Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και την αξιοποίηση του χώρου για τη δημιουργία πολυώροφων κτιρίων που θα στεγάσουν τις Υπηρεσίες 9 Υπουργείων και 5 ανεξάρτητων αρχών. Τσιμέντο και πάλι τσιμέντο! Για να χρυσωθεί το χάπι του αιφνίδιου θανάτου του Δήμου μας και των γύρω περιοχών, ονόμασαν τις αυλές των Υπουργείων «Πάρκο» (Κυβερνητικό Πάρκο) με την ονομασία «Ανδρέα Λεντάκη». Το σχέδιο κάθε άλλο παρά πρωτόλειο ήταν! Ένας Δήμαρχος δεν είναι δυνατό να μην γνωρίζει ένα σχέδιο που καθορίζει το μέλλον της πόλης του για τις επόμενες δεκαετίες. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα: έως το καλοκαίρι του 2021 αναμένεται έγκριση του σχεδίου από τη διυπουργική για τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), έναρξη κατασκευής το 2023 και έναρξη λειτουργίας της Υπουργούπολης το 2025.
 

Μια φορά ήταν ένας όμορφος Δήμος, η Δάφνη και ο Υμηττός…

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος