Που ψηφίζω Δάφνη – Υμηττό;

Για να μάθετε που ψηφίζετε στην Δάφνη και στον Υμηττό επισκεφθείτε τον παρακάτω δικτυακό τόπο του υπουργείου εσωτερικών: http://www.ypes.gr

 

Σταυροί προτίμησης για Δημοτικές εκλογές δήμου Δάφνης-Υμηττού

Για το Δήμο Δάφνης – Υμηττού θα υπάρχουν 2 ξεχωριστά ψηφοδέλτια, ένα για το δημοτικό συμβούλιο και ένα για το κοινοτικό συμβούλιο.
Στον υποψήφιο Δήμαρχο δεν βάζουμε σταυρό προτίμησης.

Οι δημότες Δάφνης:
α. Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως τρεις σταυρούς για τη δημοτική  κοινότητα Δάφνης (δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης) και έως ένα σταυρό για τη δημοτική κοινότητα Υμηττού (δημοτικοί σύμβουλοι Υμηττού).
β. Στο κοινοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως δύο σταυρούς για το κοινοτικό συμβούλιο Δάφνης (κοινοτικοί σύμβουλοι Δάφνης).

Οι δημότες Υμηττού:
α. Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως τρεις σταυρούς για τη δημοτική  κοινότητα Υμηττού (δημοτικοί σύμβουλοι Υμηττού) και έως 1 σταυρό για τη δημοτική κοινότητα Δάφνης (δημοτικοί σύμβουλοι Δάφνης).
β. Στο κοινοτικό ψηφοδέλτιο συμπληρώνουμε έως δύο σταυρούς για το κοινοτικό συμβούλιο Υμηττού (κοινοτικοί Σύμβουλοι Υμηττού).

 

Πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού – Δημοτικές Εκλογές 2019

Ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων – και συνακόλουθα ο αριθμός των εδρών του Δ.Σ. ανά Δημοτική Ενότητα – για τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού, παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  
Δήμος Μόνιμος Πληθυσμός Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ 33.628 33 22
α. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΗΣ 22.913 22 11
β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΜΗΤΤΟΥ 10.715 11 11

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Σταυροί Προτίμησης στις Περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής (Μάιος 2019)

Έως 4 σταυρούς για υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους

Σταυροί προτίμησης για τις Ευρωεκλογές (Μάιος 2019)

Έως 4 σταυρούς για υποψήφιους ευρωβουλευτές.
Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος