Ξεκινώντας από την ευθύνη που έχουμε ως πολίτες

Το Α` ΚΑΠΗ Δάφνης φιλοξένησε σήμερα την εκδήλωση κοπής πίτας των Πολιτών σε Κίνηση. Πολίτες από τη Δάφνη και τον Υμηττό συμμετείχαν σε μια συγκέντρωση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων για το μέλλον του Δήμου με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι για τη δημαρχία γειτονικών Δήμων καθώς και η ομάδα Δημοτικών Συμβούλων των Πολιτών σε Κίνηση που εκπροσωπεί τη συλλογικότητα στον Δήμο.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας των Πολιτών σε Κίνηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, Μπάμπης Αλεξάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικοσάχρονη συστηματική παρουσία της Κίνησης στα ζητήματα της πόλης μας καθώς και στις ουσιαστικές παρεμβάσεις της στα Δημοτικά Συμβούλια αυτής και της προηγούμενης θητείας.

Η υποψήφια Δήμαρχος των Πολιτών σε Κίνηση Όλγα Χριστινάκη Μακράκη τόνισε στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης: «Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας. Θα το καταφέρουμε γιατί είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ. Θα το καταφέρουμε γιατί δεν έχουμε οικονομικές, επιχειρηματικές, κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Είμαστε εμείς οι Δαφνιώτες, εμείς οι Υμηττιώτες που μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια, να δούμε τι θέλουμε και να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε».

Πηγή: https://politessekinisi.gr/xekinontas-apo-tin-eythyni-poy-echoyme-o/

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος