Συγχαρητήρια στην υποψήφια δήμαρχο Δάφνης Υμηττού κ. Όλγα Χριστινάκη Μακράκη.

Ο Ενεργός Πολίτης Ηλιούπολης βρέθηκε χθες στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Υμηττού, στην υποδοχή της Τιμίας Χείρας του Αγίου Σπυρίδωνος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας για την οποία θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ. Ξεχωριστή ευλογία για την συγκεκριμένη Ενορία και για όλη την Αττική.

Η Τιμία Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα τίθεται για προσκύνημα από τις 14 έως την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Υμητού και ο Ενεργός Πολίτης Ηλιούπολης με ιδιαίτερη ευαισθησία, λόγω της Επτανησιακής καταγωγής του, θα ενημερώνει τακτικά με αναρτήσεις του για το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών από τις 14 έως την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Με αφορμή όμως την χθεσινή υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Τιμίας Χείρας του Αγίου Σπυρίδωνος και τον Μέγας Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ η στήλη μας εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς την υποψήφια δήμαρχο Δάφνης Υμηττού κ. Όλγα Χριστινάκη Μακράκη.

Τιμώντας στο πρόσωπό της όλους εκείνους τους υποψηφίους που και στην προεκλογική περίοδο που ήδη βρισκόμαστε δεν θα αλλάξουν στάση ζωής και θα συνεχίσουν, σεμνά και ταπεινά, να προσέρχονται τους Ιερούς Ναούς χωρίς να στριμώχνονται έμπροσθεν του Ιερού για να είναι ορατοί…

Πηγή: http://energospolitisilioupolis.blogspot.com/2019/02/blog-post_96.html

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος