Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δάφνης Υμηττού και μελών επιτροπών

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ

Σήμερα,  8 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η, κατά τα προβλεπόμενα, εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δάφνης Υμηττού και των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Από την παράταξή μας, σύμφωνα με τον νόμο και τα σημερινά δεδομένα, εκλέγεται ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη θέση του οποίου ψηφίσθηκε ο προταθείς από εμάς, Κώστας Αντωνιάδης. Συμμετέχουμε, επίσης, στην Οικονομική Επιτροπή με τακτικό μέλος τον Ερρίκο Μαργαρίτη και αναπληρωματικό μέλος τον Γιώργο Μπόκαρη και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με τακτικό μέλος τον Ανδρέα Ανδρουλάκη και αναπληρωματικό μέλος τον Κώστα Αντωνιάδη.
Ως παράταξη, εκλεγμένοι και μη, παραμένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και προσηλωμένοι στον σκοπό μας, το καλό του Δήμου, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συνδημοτών μας και γενικότερα τη διεκδίκηση μιας ευοίωνης προοπτικής.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού»
Η επικεφαλής

Όλγα Χριστινάκη

Βιογραφικό Ανδρουλάκη Ανδρέα – Δημοτικού συμβούλου Δάφνης-Υμηττού με τους Πολίτες σε κίνηση και επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη

Ανδρουλάκης Ανδρέας Δάφνη Υμηττός Υποψήφιος